Wie ben jij?

Wij zoeken studenten of afstudeerders die bezig willen zijn met een onderzoek, nieuw idee of proof of concept. Wij hebben verschillende specialisten en rollen binnen ons team die ondersteuning kunnen bieden. Wij vinden het belangrijkste dat je over een goede attitude beschikt.

 

Een stagedag bij Macanta

Onze ochtenden beginnen om 08:30 met de daily stand up. Zodra je jouw eerste kop koffie (of thee) hebt gepakt starten we met een briefing. We bespreken we wat we de vorige dag gedaan hebben, waar we tegenaan zijn gelopen en wat de dagplanning is. Zodra alles is afgestemd, gaan we van start.

Je kunt bij ons meedraaien in bepaalde projecten. Onderhoud op bepaalde systemen is hier een voorbeeld van. Hierbij varieert het wat je doet. Je kunt denken aan velden bijwerken, website aanpassingen doorvoeren, webapplicaties aanpassen en bezig zijn met een nieuw design.

Doordat je meekijkt met onze medior en senior developers, krijg je een goed beeld van de status van een project en waarom bepaalde dingen juist wel of niet werken. We werken samen aan onze projecten en geven hierbij begeleiding.

 

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Macanta of wil je samen de mogelijkheden bespreken? Neem contact op en wie weet ben jij onze volgende talentvolle stagiaire.