Maatwerk omgevingen die naadloos aansluiten

Een portaal is een applicatie voor het ontsluiten van informatie. Wij bouwen deze omgeving op een manier waardoor u dit per rol kunt configureren. Voor medewerkers is het belangrijk dat ze eenvoudig informatie kunnen vinden, delen en registreren. Het is mogelijk, en in sommige gevallen een vereiste, om de beveiliging op verschillende niveaus in te richten. In overleg met u maken wij dit mogelijk.

Ook personen buiten uw organisatie zijn gebaat bij portalen. Klanten, partners en leveranciers krijgen hierdoor de mogelijkheid om op een eenvoudige en overzichtelijke manier informatie uit te wisselen. Denk hierbij aan tickets, bestelgegevens en facturen. Op het moment dat diverse koppelingen worden gemaakt, kan zelfs werk worden bespaard. In de praktijk zien we dat bij dergelijke koppelingen minder sprake is van dubbele invoer waardoor gewerkt wordt met actuele data. De kwaliteit blijft hierdoor gewaarborgd.

 

Ontwikkelen en optimaliseren met portalen

Een portaal zorgt ervoor dat uw bedrijf efficiënter met gegevens omgaat. Dit houdt in dat u ook uw werkprocessen optimaliseert. Een portaal begint altijd met een uitgebreide intake. Aan de hand van deze input wordt gestart met de ontwikkeling. Daarna volgt de lancering; hét uitgelezen moment om het gebruik van uw portaal te analyseren en feedback te verzamelen. Op basis van deze inzichten optimaliseren wij stapsgewijs uw portaal en processen.

Vanaf het begin houden wij uw doelstellingen op de lange termijn voor ogen. Zo kunnen wij tijdig advies geven over de vervolgstappen. Soms is het nodig om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en in andere gevallen loont het om bestaande functionaliteiten aan te passen. Gedurende het hele traject bieden wij een helpende hand.

 

Kijk vrijblijvend naar uw situatie

Benieuwd geworden hoe wij u kunnen helpen met de ontwikkeling en inzet van een portaal? Wij denken graag met u mee tijdens een kop koffie. We verwelkomen u graag op ons kantoor in hartje Breda. Ons advies is geheel vrijblijvend.