Maatwerk omgevingen die naadloos aansluiten

Een portaal is een applicatie voor het ontsluiten van informatie. Wij bouwen deze omgeving op een manier waardoor je per rol de toegang kunt configureren. Voor medewerkers is het belangrijk dat ze eenvoudig informatie kunnen vinden, delen en registreren. Het is uiteraard mogelijk om de beveiliging en toegang op verschillende niveaus in te richten.

Ook personen buiten je organisatie zijn gebaat bij portalen. Klanten, partners en leveranciers krijgen hierdoor de mogelijkheid om op een eenvoudige en overzichtelijke manier informatie uit te wisselen. Denk hierbij aan tickets, bestelgegevens en facturen. Op het moment dat koppelingen worden gemaakt, kan veel tijd worden bespaard. In de praktijk zien we dat bij dergelijke koppelingen veel minder sprake is van dubbele invoer waardoor meer gewerkt wordt met actuele data. De kwaliteit blijft hierdoor gewaarborgd.

 

Ontwikkelen en optimaliseren met portalen

Een portaal zorgt ervoor dat je bedrijf efficiënter met gegevens omgaat. Dat houdt in dat je werkprocessen worden geoptimaliseerd. Een portaal maken begint altijd met een uitgebreide intake. Aan de hand van jullie input wordt gestart met de ontwikkeling. Daarna volgt de lancering; hét uitgelezen moment om het gebruik van je portaal te analyseren en feedback te verzamelen. Op basis van deze inzichten optimaliseren wij stapsgewijs je portaal en processen.

Vanaf het begin houden wij de lange termijn doelen voor ogen. Zo kunnen wij tijdig advies geven over de vervolgstappen. Soms is het nodig om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en in andere gevallen loont het om bestaande functionaliteiten aan te passen. Gedurende het hele traject bieden wij een helpende hand.

 

Kijk vrijblijvend naar je situatie

Benieuwd geworden hoe wij kunnen helpen met de ontwikkeling en inzet van een portaal? Wij denken graag mee tijdens een kop koffie. We verwelkomen je graag bij op ons kantoor in hartje Breda.