Front-end developers

Een front-end developer ontwerpt en implementeert de gebruikersinterface van websites of applicaties.

Back-end developers

Een back-end developer richt zich op de ontwikkeling en optimalisatie van de serverzijde van applicaties. 

Scrum masters

Faciliteert het Scrum-proces, ondersteunt het team bij de Scrum-methodologie en bevordert samenwerking.

Projectleiders

Coördineert en beheert de uitvoering van projecten. Plannen, bewaken en communiceren om gestelde doelen te bereiken.

Tijdelijke inhuur

Rollen

Wij geven invulling aan diverse rollen voor zowel grote als kleine bedrijven.

Neem contact op als je vraagstuk of gewenste rol hier niet tussen staat; onze specialisten staan voor je klaar.


Voorbeelden uit de praktijk

Wij kunnen ondersteuning bieden aan zowel grote als kleine bedrijven. Eén van onze klanten exploiteert een ticketingsysteem. Bedrijven konden hiermee abonnementen en stoelen kopen voor een seizoen. Echter, deze aankopen waren niet gekoppeld aan de facturatie die de bedrijven zelf gebruikten. Dit betekende dat er extra handelingen moesten worden verricht. Wij hebben dit opgelost door de inkoopomgeving en eigen omgeving van één van de grootste voetbalclubs aan elkaar te koppelen. Dit heeft geleid tot een betere efficiency door handelingen te besparen.

Kleinere bedrijven kunnen ook gebaat zijn bij het inschakelen van hulp. Voor de een gaat het om een groter traject en voor de ander om een duwtje in de rug. Zo had een van de partijen waarmee wij samenwerken last van het geheugengebruik in hun software. Nadat er contact met ons was opgenomen hebben wij op afstand ingelogd en meegekeken in hun systemen. Binnen een korte tijd had een van onze specialisten boven water gekregen wat de oorzaak was en vervolgens kon hun programmeur diezelfde ochtend verder.


Geen personeel, geen probleem

Mogelijk herken je de volgende situatie. Er is een personeelstekort en je bent bezig met de implementatie van je software of wilt hieraan beginnen. Pas gedurende dit traject kom je erachter dat sommige kennis ontbreekt binnen het team. Dit kan naar voren komen aan het begin (bij een inventarisatie analyse) of aan het einde (bij een testfase). Ongeacht de fase waarin je zit, wij kunnen je van de start tot voltooiing ondersteunen.

Wat wij in de praktijk tegenkomen is dat bedrijven vaak behoefte hebben aan wat tijdelijke extra ondersteuning of een externe partij die bepaalde programma’s kan testen. Hierdoor vermijden organisaties het kritieke pad en halen ze hun deadlines. Uitloop op een project kan kostbaar zijn, terwijl het behalen van een planning juist waardevol is. Neem daarom contact op als je extra ondersteuning wilt.

Kijk vrijblijvend naar uw situatie

Benieuwd hoe wij je kunnen ondersteunen? Wij denken graag met je mee tijdens een kop koffie. We verwelkomen je graag op ons kantoor in Breda. Ons advies is geheel vrijblijvend.

 

Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.