Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden

Met jarenlange ervaring op het gebied van softwareontwikkeling, heeft Macanta tal van slimme en innovatieve applicaties gebouwd. Waar het ene bedrijf tegenaan loopt, kan een ander zich vaak ook in herkennen. Om dit probleem te tackelen, heeft Macanta een aantal standaardoplossingen bewerkstelligd, waarmee business cases niet alleen goedkoper maar ook vele malen sneller opgelost kunnen worden. Waarom zouden we het wiel opnieuw uitvinden, als we deze al bijna kant en klaar hebben liggen?

 

Standaard, maar toch op maat 

Niet iedere standaardoplossing van Macanta zal naadloos aansluiten op hetgeen wat u voor hogen heeft. Iedere business case is uiteraard anders. Om kosten, maar nog belangrijker een hoop tijd te besparen, biedt Macanta een aantal standaardoplossingen aan, waar op voortgeborduurd kan worden. Sluit de oplossing zoals we deze hebben liggen niet goed aan? Dan gaan we in gesprek om deze om te vormen en passend te maken binnen je business case.

 

Kijk vrijblijvend naar je situatie 

Benieuwd hoe de standaard oplossingen van Macanta invulling kunnen geven aan je business case? Wij denken graag met je mee tijdens een kop koffie. We verwelkomen je graag op ons kantoor in Breda. Ons advies is geheel vrijblijvend. 

 

Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.