De rol van koppelingen en integraties

Er zijn diverse scenario’s waarin koppelingen of integraties het verschil kunnen maken. Soms dient er intern software gekoppeld te worden, maar in andere gevallen is een externe verbinding juist gewenst. Denk hierbij aan import- en exportmogelijkheden. Als systemen op elkaar zijn afgestemd, kunnen ze ook met elkaar synchroniseren. Dit betekent dat ingevoerde informatie vanuit systeem A ook op de juiste manier in systeem B verschijnt.

Wij maken het mogelijk om softwareapplicaties en systemen met elkaar te verbinden. Het grootste voordeel hiervan is dat de informatiestroom soepeler verloopt en je efficiënter kunt werken. Of je nu de communicatie tussen afdelingen wilt verbeteren of je bedrijf efficiënter wilt maken, Wij bieden een ideale oplossing om je systemen met elkaar te laten ‘praten’.

 

In de praktijk

Koppelingen tussen systemen zijn in veel situaties gewenst. Zo hebben wij voor een verzekeraar een directe link gemaakt met premieberekeningen van verschillende aanbieders. Dit heeft geleid tot één centrale plek voor alle benodigde handelingen en informatie. Meerdere bedrijven zijn gebaat met een dergelijke omgeving, uiteraard afhankelijk van hun wensen. Voor een andere klant hebben wij een soortgelijke werkomgeving opgezet, maar met meer uitgebreide toevoegingen. Voor hen was de aanvraag en administratie rondom offertes gewenst.

Door verbindingen te maken verleg je grenzen. Één van onze klanten werkt met software die informatie op een bepaalde manier uitdraait. Deze uitvoer van informatie is uitsluitend geschikt voor die omgeving. Wij hebben een ‘vertaling’ gemaakt waardoor dit programma nu eenvoudig kan linken met andere software. Het instellen van een goede link betekent dat je meer uit je programma’s kunt halen. Stel dat uw boekhoudprogramma geen integratie heeft met uw bank, dan kunnen wij dit voor uw bouwen. Wij koppelen je wensen aan resultaten.


Kijk vrijblijvend naar je situatie 

Benieuwd geworden hoe wij je kunnen helpen met het koppelen en integreren van je systemen? Wij denken graag met je mee tijdens een kop koffie. We verwelkomen je graag op ons kantoor in Breda. Ons advies is geheel vrijblijvend.

 

Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.