Waarvoor zijn webapplicaties geschikt?

Webapplicaties worden gebruikt voor alles omtrent het beheren van klantenrelaties tot het bijhouden van voorraadniveaus. Bedrijven vertrouwen op webapplicaties om in contact te blijven met hun klanten en werknemers. Ze maken het mogelijk voor bedrijven om klantenservice te bieden, te verkopen en orders bij te houden, voorraden te beheren en nog veel meer.

Webapplicaties kunnen ingezet worden voor eenvoudige taken zoals online winkelen tot complexe bedrijfsprocessen zoals het beheren van supply chains. Ze creëren consistente data waarop dashboarding kan worden toegepast. 

 

Webapplicaties in de praktijk

Macanta heeft een webapplicatie gebouwd voor een klant die met internationale verhuizingen te maken heeft.

Omdat hierbij sprake is van een verhuisproces, zijn verschillende partijen betrokken. Expats kunnen diverse diensten afnemen, maar externen, zoals leveranciers en verzekeraars, maken ook gebruik van dit platform. Onze webapplicatie stelt gebruikers in staat om gewenste statussen in te zien en handelingen uit te voeren. De rollen verschillen per partij, terwijl de huidige status voor iedereen actueel blijft.  


Kijk vrijblijvend naar je situatie 

Benieuwd geworden hoe een webapplicatie jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Wij denken graag met je mee tijdens een kop koffie. We verwelkomen je graag op ons kantoor in Breda. Ons advies is geheel vrijblijvend.

 

Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.