Bestaande programma’s implementeren of nieuwe systemen kiezen

Soms hebben bedrijven al een softwarepakket op het oog of in gebruik. Een succesvolle implementatie is in zulke gevallen bepalend. Naast dat wij u hierbij kunnen helpen, kunnen wij uw systeem verder ontwikkelen. Hierdoor sluit uw gekozen oplossing volledig aan op uw behoefte. Zo beschikt u precies over de functionaliteiten die bij u passen.

Tegelijkertijd komt het ook voor dat bedrijven nog zoekende zijn naar de beste bestaande oplossing voor hun specifieke situatie. Hierin kunnen wij u adviseren. We kijken eerst naar uw gewenste situatie en de processen die hierbij horen. Vervolgens adviseren wij u over de keuze die het beste bij u past. Daarna helpen wij met de implementatie en indien nodig ontwikkelen we het programma verder.

 

Meer dan slechts een advies

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beginnen onze trajecten met een uitvoerige intake. Hierin kijken we onder andere naar uw doelstellingen en bedrijfsprocessen, maar bijvoorbeeld ook naar uw KPI's. Samen zorgen we ervoor dat we dit scherp hebben. Uw input staat hierin centraal. Vervolgens toetsen we een aantal zaken, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Hierbij hebben we oog voor uw wensen en het grotere plaatje. Software kan soms complex zijn, maar wij maken het graag makkelijk voor u. Goede software begint bij het maken van goede keuzes en hier helpen wij u graag bij.

 

Kijk vrijblijvend naar uw situatie

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij de keuze of implementatie van uw software? Wij denken graag met u mee tijdens een kop koffie. We verwelkomen u graag op ons kantoor in hartje Breda. Ons advies is geheel vrijblijvend.