Bestaande programma’s implementeren of nieuwe systemen kiezen

Soms hebben bedrijven al een softwarepakket op het oog of in gebruik. Een succesvolle implementatie is in zulke gevallen bepalend. Naast dat wij je hierbij kunnen helpen, kunnen wij je systeem verder ontwikkelen. Hierdoor sluit uw gekozen oplossing volledig aan op uw behoefte. Zo beschikt je precies over de functionaliteiten die bij jou passen.

Tegelijkertijd komt het ook voor dat bedrijven nog zoekende zijn naar de beste bestaande oplossing voor hun specifieke situatie. Hierin kunnen wij je adviseren. We kijken eerst naar je gewenste situatie en de processen die hierbij horen. Vervolgens adviseren wij je over de keuze die het beste bij je past. Daarna helpen wij met de implementatie en indien nodig ontwikkelen we het programma verder.

 

Meer dan slechts een advies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beginnen onze trajecten met een uitvoerige intake. Hierin kijken we onder andere naar uw doelstellingen en bedrijfsprocessen, maar bijvoorbeeld ook naar je KPI's. Samen zorgen we ervoor dat we dit scherp hebben. Jouw input staat hierin centraal. Vervolgens toetsen we een aantal zaken, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Hierbij hebben we oog voor je wensen en het grotere plaatje. Software kan soms complex zijn, maar wij maken het graag makkelijk voor je. Goede software begint bij het maken van goede keuzes en hier helpen wij je graag bij.

 

Kijk vrijblijvend naar uw situatie

Benieuwd hoe wij je kunnen ondersteunen bij de keuze of implementatie van jouw software? Wij denken graag met je mee tijdens een kop koffie. We verwelkomen je graag op ons kantoor in hartje Breda. Ons advies is geheel vrijblijvend.