Software in alle soorten en maten

De mogelijkheden met maatwerk zijn nagenoeg eindeloos. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat er voornamelijk behoefte is aan portalen en het koppelen van programma’s. Zo hebben we voor een Lamborghini autodealer meer mogelijkheden toegevoegd aan hun huidige systeem. Daardoor kunnen ze vanuit hun systeem nu extra handelingen verrichten, zoals het afsluiten van een verzekering.

Vaak gebruiken bedrijven verschillende programma’s die niet op elkaar zijn afgestemd. Voor zulke organisaties kan het volstaan om een ‘brug’ te ontwikkelen voor hun systemen. Dit zorgt dat de software als het ware met elkaar praat, waardoor veel tijd en handelingen bespaard worden. We houden bij maatwerk rekening met koppelingen met andere systemen, indien nodig.

Het maken van een volledig nieuwe software is ook een mogelijkheid. Een van onze klanten wilde een consumentenportaal dat moest voldoen aan bepaalde eisen. Zo moest het mogelijk zijn om specifieke informatie beschikbaar te stellen. Ook wilde de opdrachtgever dat de consumenten zelf bepaalde handelingen konden verrichten. Wij hebben een portaal gebouwd waarin dit mogelijk is gemaakt, volledig aansluitend bij de behoeften van onze klant.

 

Wat maakt maatwerkoplossingen geschikt?

Er zijn een aantal situaties waarin het raadzaam is om te onderzoeken wat maatwerk je kan opleveren. Maatwerk is bij uitstek geschikt voor het koppelen van verschillende systemen. Ook kan het dé oplossing zijn als je je bedrijfsvoering wilt optimaliseren.

Automatisering, digitalisering en efficiëncy zijn hierbij sleutelwoorden. Het belangrijkste van maatwerk is dat het je op een effectieve manier van A naar B brengt. Dit is afhankelijk van je behoeften en verschilt per bedrijf. Wij gaan daarom graag het gesprek met je aan om te kijken wat maatwerk software jou kan opleveren.

 

Een verfrissende kijk op jouw eigen situatie

Benieuwd naar onze mogelijkheden met maatwerk software? Wij denken graag met je mee tijdens een kop koffie. We verwelkomen je graag op ons kantoor in Breda. Ons advies is geheel vrijblijvend.

 

Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.