De missie en visie van Macanta

Macanta werkt vanuit een aantal kernwaarden die we koesteren en waaraan we onszelf regelmatig toetsen. Voor onze medewerkers, onze klanten en voor onze leveranciers willen we altijd duidelijk zijn waar Macanta voor staat en welke richting Macanta op gaat.

Visie

Macanta wil op de Nederlandse markt de eerste keuze zijn op het gebied van efficiënte, hoogwaardige en innovatieve software oplossingen.

Om dit te bereiken moeten we uitblinken in onze diensten en oplossingen. Niet alleen op het gebied van kwaliteit, maar ook op dat van communicatie en snelheid.

Missie

Onze missie luidt:

Macanta wil zoveel mogelijk waarde toevoegen voor haar klanten, net zolang tot zij net zo enthousiast worden van ons als wij van hen. We willen een onderdeel worden van de waardeketen, waardoor onze klanten zich kunnen richten op hun eigen core business en zo succesvoller kunnen zijn.

Macanta ontwikkelt en implementeert software oplossingen in samenwerking met haar klanten en zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt door duidelijke communicatie en transparante adviezen. Dit is een lean proces en is voortdurend onderhevig aan verbeteringen.