Over ons2019-09-09T13:39:57+00:00

MACANTA IS

EERLIJK EN DUIDELIJK
EN DAT KOMT TERUG IN ONZE KERNWAARDEN

Macanta betekent ‘eerlijk’ of  ‘duidelijk’ in het Iers. En eerlijk is precies wat we zijn: over de beste oplossing, over de samenwerking, over de prijs. Al onze kernwaarden zijn er op gericht: gebruikers-georiënteerd, pragmatisch, productief, resultaat gericht, continu verbeterend, betrouwbaar. Oftewel: ‘Macanta’.

Neem contact met ons op

WAT ONZE KERNWAARDEN BETEKENEN
IN DE PRAKTIJK

Innovators en specialisten. Meedenkers en vragenstellers. Wij willen zoveel mogelijk waarde toevoegen met onze software oplossingen. Want software oplossingen gaan niet alleen over techniek. Ze gaan ook, of juíst, over mensen. De mensen die er mee werken, die ze gebruiken. Ze moeten in het teken staan van uw bedrijf. Van uw wensen en van wat ú nodig heeft om zo goed mogelijk uw werk te kunnen doen. Dát is onze missie en waar we voor staan. Wij willen uitblinken, zodat u kunt uitblinken.

KLANT GEORIËNTEERD

Klanten zijn ons heilig. We streven altijd naar de beste balans tussen kosten en resultaat. 

Wij werken met klanten uit veel verschillende bedrijven uit de logistiek, transport, retail, shipping, bloem veredeling, marketing, medisch en nog veel meer. We doen daarbij altijd ons uiterste best om hun bedrijf te begrijpen en besteden de nodige tijd om die kennis te vergaren. Dit zorgt er voor dat we kunnen nadenken over oplossingen en niet de problemen. Het zorgt er óók voor dat we kunnen nadenken over wat de klant écht nodig heeft, zonder onszelf te verliezen in de details en ‘hoe het gemaakt moet worden’. We dagen onze klanten uit om na te denken over ‘waarom?’. Want sommige dingen hoeven helemaal niet opnieuw ontwikkeld te worden. Zo krijgt u de beste balans tussen standaard en maatwerk software.

Klant georiënteerd; over ons
Productiviteit

PRODUCTIVITEIT

Wij focussen altijd op hoe we dingen slimmer, beter en sneller kunnen doen.

We putten er voldoening uit om de best mogelijke ontwerpen te maken en de best mogelijke tools te gebruiken om dat ontwerp uit te voeren. Tijdens discussies dagen we alles uit. Als het niet perse nodig is, is het soms het snelst om helemaal niets te ontwikkelen. We staan open voor experimenten met nieuwe gereedschappen en platformen die ons helpen onze productiviteit te verhogen (zoals bijvoorbeeld Low Code, Robot Proces Automatisering en Code Migratie tools). Het gaat ons niet om ‘uren te maken’, maar om onze klanten de meeste waarde voor hun geld te geven. En we zijn er stiekem best wel trots op dat dat iedere keer weer lukt.

PRAGMATISME

Wij zijn pragmatisch.

We kennen de theorie en we weten hoe dingen dus moeten worden gedaan. Echter, wanneer we iets bouwen, moet het een duidelijk doel en praktisch nut hebben. Wij bouwen dus geen 12-tiers, load-balanced, gedistribueerde applicatie die twee getallen bij elkaar optelt. Maar dat bouwen we wél voor een klant met een SaaS-applicatie die 500 aanvragen per seconde ontvangt. Kortom: we zullen theorie nooit in de weg laten staan van de slimme, praktische oplossingen.

Pragmatisme; over ons
Continu leren

CONTINU LEREN

Iedere dag willen we beter zijn dan gisteren.

We delen kennis en we ondersteunen elkaar. Je wordt aangemoedigd om door te gaan, je studie af te ronden en je kennis uit te breiden.

Macanta ondersteunt je bij het verkrijgen van certificeringen van externe organisaties zoals: Microsoft, OMG, IIBA en anderen. Je krijgt vrije dagen om te studeren en voor te bereiden en we dekken de volledige kosten van het trainingsmateriaal en examens.

We moedigen aan om veel te lezen: we hebben een bookster.ro-abonnement, een interne boekenclub en geven je een Audible-account als je dat liever hebt. Het is jouw verantwoordelijkheid om te kiezen wat je wilt leren en onze verantwoordelijkheid om de beste omgeving daarvoor te scheppen.

BETROUWBAAR

Betrouwbaarheid wordt vaak onderbelicht.

Het heeft niets te maken met je technische vaardigheden, maar het draait allemaal om mentaliteit. Als onze klanten of collega’s problemen ondervinden, zijn we er altijd om hen te helpen. In Macanta staat niemand alleen. We zijn een team en we kijken altijd naar het beste belang van onze klanten en collega’s. We zijn er als er een probleem moet worden opgelost. Kosten wat kost.

Verplichtingen nemen we derhalve niet lichtjes. We zijn ook niet bang om ze aan te gaan en ons er aan te houden.

Betrouwbaar; over ons
Resultaat gericht

RESULTAAT GERICHT

“Uiteindelijk is het resultaat wat telt”.

We begrijpen dit tot in de kern van ons DNA. Onze teams bestaan uit hardwerkende mensen die toegewijd zijn aan het resultaat. Ze geven nooit op en hebben onze klanten keer op keer laten zien dat ze er alles aan doen om de resultaten te krijgen die onze klanten nodig hebben.

MEER WETEN?

Wij bespreken graag uw mogelijkheden.
Neem vrijblijvend contact op.

    Lees hier onze Privacy Policy