Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden

Met jarenlange ervaring op het gebied van softwareontwikkeling, heeft Macanta tal van slimme en innovatieve applicaties gebouwd. Waar het ene bedrijf tegenaan loopt, kan een ander zich vaak ook in herkennen. Om dit probleem te tackelen, heeft Macanta een aantal standaardoplossingen bewerkstelligd, waarmee business cases niet alleen goedkoper maar ook vele malen sneller opgelost kunnen worden. Waarom zouden we het wiel opnieuw uitvinden, als we deze al bijna kant en klaar hebben liggen?

 

Standaard, maar toch op maat

Niet iedere standaardoplossing van Macanta zal naadloos aansluiten op hetgeen wat u voor hogen heeft. Iedere business case is uiteraard anders. Om kosten, maar nog belangrijker een hoop tijd te besparen, biedt Macanta een aantal standaardoplossingen aan, waar op voortgeborduurd kan worden. Sluit de oplossing zoals we deze hebben liggen niet goed aan? Dan gaan we in gesprek om deze om te vormen en passend te maken binnen uw business case.

 

Kijk vrijblijvend naar uw situatie

Benieuwd hoe de standaard oplossingen van Macanta invulling kunnen geven aan uw business case? Wij denken graag met u mee tijdens een kop koffie. We verwelkomen u graag op ons kantoor in hartje Breda. Ons advies is geheel vrijblijvend.