Maatwerk Oplossingen2019-09-09T12:24:18+00:00

MACANTA HELPT MET

MAATWERK OPLOSSINGEN
VOOR KOPPELINGEN, RAPPORTAGES, PORTALEN EN MEER

Ieder bedrijf is anders en dus zijn de specifieke behoeften anders. Soms voldoet een standaard pakket. Maar in veel gevallen is er maatwerk software gewenst. Om nét dat ene knelpunt weg te halen. Wij zijn experts in het oplossen van die knelpunten.

Neem contact met ons op

Een greep uit de oplossingen
waar wij onze klanten mee helpen:

We bouwen maatwerk oplossingen. Software, waarin veel gegevens worden opgeslagen. CRM systemen. Maatwerk applicaties. Vergelijkingssoftware voor verzekeraars. Online portals, administratieve oplossingen. Altijd met de mogelijkheid om verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Dat doen we tegen eerlijke prijzen. Met heldere communicatie en duidelijke afspraken.

INRICHTING EN CONFIGURATIE VAN SHAREPOINT

Dankzij de geweldige opties en configuratiemogelijkheden die Sharepoint biedt is het het platform bij voorkeur geworden voor een ieder die een bedrijfsintranet wil opzetten. Sharepoint wordt voornamelijk gebruikt om documenten op te slaan en te beheren, maar is ondertussen geëvolueerd tot een volwaardig portaal voor organisaties. Collega’s, klanten en leveranciers maken gebruik van sharepoint om documenten uit te wisselen, te communiceren en samen te werken.

Macanta is specialist op het gebied van inrichting en configuratie van Sharepoint omgevingen en helpt u graag bij uw Sharepoint uitdagingen.

MIJN SHAREPOINT MOET OOK WORDEN INGERICHT
SharePoint logo; maatwerk oplossingen
SharePoint logo; maatwerk oplossingen

MAATWERK OP SHAREPOINT

Sharepoint als product is door microsoft op verschillende manieren aan de man gebracht. Waar het in eerste instantie bedoeld was als ontwikkel omgeving werd het later meer gepositioneerd als werk omgeving. Vandaag de dag met de moderne versie is men weer terug bij de eerste positionering, namelijk als ontwikkel platform.

Sharepoint kent vele standaard componenten die men in kan zetten om op een eenvoudige wijze snel toegevoegde waarde te bereiken. Om echt tot een 100% fit voor uw bedrijf te komen is er vaak extra ontwikkel werk nodig. Macanta is specialist op het gebied van Sharepoint en weet precies hoe die 100% ook bij u te bereiken is.

MIJN SHAREPOINT HEEFT IETS EXTRA’S NODIG

KPI DASHBOARDS

Het implementeren van nieuwe systemen doet men omdat men een bepaalde belemmering weg wil nemen. De grootste belemmering die men bij bijvoorbeeld ERP implementaties weg wilt nemen is het gebrek aan informatie om een juist besluit te kunnen nemen. Helaas voorzien niet alle systemen in een dashboard met KPI’s die aansluit op de eisen en wensen van het management. Wij zorgen ervoor dat we de gevraagde informatie op de juist wijze in dashboards samenvatten zodat besluitvorming op een betere manier kan plaatsvinden.

IK HEB OOK EEN KPI DASHBOARD NODIG
KPI dashboard; maatwerk oplossingen

KOPPELEN VAN SYSTEMEN

Het overtypen van informatie is inefficient, foutgevoelig en demotiverend voor uw medewerkers. Door applicatie integratie of systeemintegratie zorgen we ervoor dat het overtypen van gegevens verleden tijd is. Door deze maatwerk oplossingen krijgen uw medewerkers de ruimte om te doen waar ze goed in zijn.

IK HEB OOK EEN KOPPELING NODIG

EXCEL RAPPORTAGES

Het keer op keer opnieuw creëren van rapportages is in Excel is veel werk. Data moet worden geëxporteerd, draaitabellen en formules moeten opnieuw worden geknipt en geplakt en fouten hierin zijn moeilijk te vinden. 1 verkeerde knip en plak actie kan grote gevolgen hebben voor uw rapportage en uw carrière en/of bedrijf. Door de Excel sheet om te zetten naar een standaard rapportage zorgen we ervoor dat uw rapport met 1 druk op de knop is gegenereerd en altijd klopt!

IK HEB OOK EEN EXCEL RAPPORTAGE UITDAGING

KOPPELING MET WEBSHOPS

Niet alle standaard pakketten ondersteunen een koppeling met een webshop waardoor het lastig kan zijn om klantgegevens, productgegevens, orders, facturen enz synchroon te houden tussen uw software systeem en de webshop. Gegevens worden hierdoor vaak dubbel bijgehouden en/of elke avond gesynchroniseerd door een script. Niet ideaal. Door goede koppelingen te realiseren tussen uw pakket en de webhop kunnen we ervoor zorgen dat deze altijd up to date is.

IK WIL OOK EEN KOPPELING

KLANT PORTALEN

Veel standaard software systemen hebben een standaard mogelijkheid tot het ontsluiten van gegevens aan klanten. Dit is echter niet altijd in de vorm en stijl waarin u het graag zou willen zien. Uw grootste klant een portaal aanbieden waarin het zeer omslachtig is om informatie terug te vinden of in te voeren kan grote consequenties (verlies van omzet) hebben. Een gebruiksvriendelijk portaal daarentegen kan leiden tot juist meer omzet en een tevreden klant. Samen met onze UX designers zorgen we ervoor dat we met onze maatwerk oplossingen ook bij uw klanten de juiste snaar raken.

WIJ WILLEN OOK EEN KLANTPORTAAL

WIJ KOPPELEN ONDER ANDERE MET:

Exact logo
Microsoft Dynamics 365 logo
Microsoft Dynamic NAV logo
SAP logo
Microsoft Dynamics AX logo
Unit 4 logo
Twinfield logo

En meer…

WE DOEN NOG VEEL MEER…

WELKE MAATWERK OPLOSSING HEEFT U NODIG?
LAAT HET ONS GEHEEL VRIJBLIJVEND WETEN:

    Lees hier onze Privacy Policy